“Övervikt och fetma är kroniska tillstånd som kan behandlas med aktiva livsstilsåtgärder kombinerat med nya medicinska metoder. Vi har en behandling som fungerar och vill dela den med dig.”

Om Wellgo.se

Vårt engagerade team av läkare och hälsospecialister står vid din sida genom hela din viktminskningsresa. Även om flertalet av våra patienter tidigare stött på hinder i sina försök att förlora vikt, är vi här för att erbjuda en ny, fungerande och hållbar väg framåt.

Övervikt eller obesitas kan vara långvariga utmaningar, men med vår hjälp och genom att kombinera korrekt kost, motion och nya moderna medicinska metoder, kan vi tillsammans hantera och övervinna dem.

Grundare

Jag som startat Wellgo.se heter Johan Emius och är utbildad läkare vid Karolinska Institutet i Stockholm samt Lic. Kostrådgivare.

Vi har hittills onlinebehandlat hundratals patienter med övervikt och fetma sedan början på 2021. Offline har vi behandlat patienter sedan 2016. Det är mig eller någon av våra andra duktiga och pålästa läkare du träffar online vid ditt första läkarbesök. Vi har alla ett specialintresse inom övervikt och har god kunskap om överviktsbehandling och kan skräddarsy din viktresa efter dina förutsättningar.

“Vi vet att vår medicinska metod fungerar, den är säker, väl beprövad och vi är glada om vi får chansen att dela din viktresa med dig. ”

Vill du veta mer? Starta säker chatt med läkare.

(Det är GRATIS och du förbinder dig inte till någonting.)

Chatta med läkare