Om Wellgo.se

Vårt engagerade team av läkare och hälsospecialister står vid din sida genom hela din viktminskningsresa. Även om flertalet av våra patienter tidigare stött på hinder i sina försök att förlora vikt, är vi här för att erbjuda en ny, fungerande och hållbar väg framåt.

Övervikt eller obesitas kan vara långvariga utmaningar, men med vår hjälp och genom att kombinera korrekt kost, motion och nya moderna medicinska metoder, kan vi tillsammans hantera och övervinna dem.

“Övervikt och fetma är kroniska tillstånd som kan behandlas med aktiva livsstilsåtgärder kombinerat med nya medicinska metoder. Vi har en behandling som fungerar och vill dela den med dig.”

Grundarna

Vi som startat Wellgo.se heter Johan & Cecilia Emius. Johan Emius är utbildad läkare vid Karolinska Institutet i Stockholm & Cecilia är Hälsopedagog och har lång erfarenhet av ledande positioner inom träningsbranschen.

Vi har framgångsrikt onlinebehandlat över 1000 patienter med övervikt och fetma sedan början på 2022. Offline har vi behandlat patienter sedan 2018. Det är oss eller någon av våra andra duktiga och pålästa läkare & WellgoCoacher du träffar online vid ditt första besök. Vi har alla ett specialintresse inom övervikt och god kunskap om överviktsbehandling. Låt oss tillsammans skräddarsy din sista viktresa.

Team Wellgo växer

Vi är för tillfället 4 läkare, 17+ WellgoCoacher, 3 personliga tränare och 2 dietister som målmedvetet tar hand om dig som klient. Vi brinner för att öka din livskvalitet och långsiktiga hälsa. Alla medlemmar i Wellgo får en egen läkare och WellgoCoach som följer dig genom hela viktresan.

Träffa Team Wellgo

Dr Johan Emius
chief medical officer

CEO & Founder

Anna Fredin
Chief Sales Officer

CSO

Cecilia Emius
Chief of operations

COO & Founder

Karolina Bergqvist
Chief Product Officer

CPO

Jennie Eriksson
WellgoCoach

Partner

Eleonor Abaji
Head of education

Partner

Dr Andisheh Rowshan
Läkare

WellgoDoc

Mia Eriksson
Sjuksköterska

WellgoNurse

Möt några av våra duktiga WellgoCoacher

Lydia Karlström
Stockholm

WellgoCoach

Anna-Karin Wikström
Stockholm

WellgoCoach

Cecilia Wahlgren
Mariefred

WellgoCoach

Kim Forsell
Gävle

WellgoCoach

Kristin Lindegren
Ängelholm

WellgoCoach

Anna Corneliussen
ÅSA

WellgoCoach

Linnéa Blomström
Värmdö

WellgoCoach

Therese Wånehed
Tyresö

WellgoCoach

Claes Nermark
Helsingborg

WellgoCoach

Camilla Reinholdsson
Gävle

WellgoCoach

“Vi vet att vår medicinska metod fungerar, den är säker, väl beprövad och vi är glada om vi får chansen att dela din viktresa med dig. ”

Vill du veta mer? Starta säker chatt med läkare.

(Det är GRATIS och du förbinder dig inte till någonting.)

Chatta med läkare

Följ oss på Instagram